31 Ağustos 2022 Çarşamba BAŞKANLIK

Başkan Yardımcısı Ertüzün, Koordinasyon Toplantısına Katıldı


Başkan Yardımcısı Ertüzün, Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı İsmail Ertüzün Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde gerçekleşen İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısı’na katıldı.

Diyarbakır İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen toplantıya, SGK Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bağımsız ve Hizmet Akdiyle Çalışanlar Tescil ve Hizmet Daire Başkanı Necmettin Öz ile Erzurum ve Diyarbakır İl Müdürlüğü Koordinasyonunda bulunan yirmi beş il müdürü katıldı.

Toplantıda, birlikteliğin sağlanması, karşılaşılan sorunların çözümü, verimliliğin arttırılması ile etkin ve kaliteli hizmet sunumunda alınması gereken tedbirler, 2022 yılı birinci dönem taşra performans hedefleri sonuç raporu detaylı olarak değerlendirilerek alınması gereken önlemler görüşüldü.

Ertüzün burada yaptığı konuşmasında, toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, sorun ve çözüm önerilerinin il müdürleriyle bizzat görüşülmesinin önemli bir durum olduğunu ifade etti.

Ertüzün, toplantının ardından İl Müdürlüğündeki servisleri dolaşarak personelle bir süre sohbet etti.

Erzurum İl Müdürü Nizamettin Durmuş ise toplantıya ev sahipliği yapmaktan ve katılımcıları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Yardımcısı Ertüzün ve beraberindeki heyet ayrıca, Erzurum Valisi Okay Memiş’i ziyaret etti. Ertüzün ziyarette, Kurumun iş ve işlemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.


Resim Galeri


Video Galeri