20 Temmuz 2022 Çarşamba EĞİTİM, ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI

Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi


Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi

Strateji Geliştirme Başkanlığı sorumluluğunda Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanlığı koordinasyonunda Kurumumuz Merkez Birimlerinde Kurumda risk kültürünün oluşturulabilmesi ve ortak dil geliştirilebilmesi amacıyla risklerin tespitinde görevli personele yönelik olarak" Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi” 06/06/2022-06/07/2022 tarihleri arasında Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanlığı Eğitim Salonunda yapılmıştır.

Risk Analizi çalışmaları için gerekli olan eğitim Kurumsal Risk Yönetim Süreci, Risk Yönetim Sürecinin Temel Aşamaları, Risk Yönetim Hiyerarşisi, Riskler Nasıl Tespit edilir, Risk Yönteminde Kullanılan yöntemler nelerdir? Risklerin değerlendirilmesi, Risklerin ölçülmesi, Risklerin Önceliklendirilmesi, Risklerin kaydedilmesi, Risklere cevap verilmesi, Risklerin gözden geçirilmesi ve raporlanması konu başlıklarında verilmiştir.

Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi hocaları Prof.Dr. Nükhet Müge ERSOY KART ve Prof.Dr. Metin PİŞKİN tarafından verilen eğitimin kapanış törenine Kurum Bşk.Yrd Lütfi AYDİN, Strateji Başkanı Geliştirme Başkanı Eşref BAŞKAN, İç kontrol Daire Başkanı Ebru FİSUN AYDIN, Eğitim Araştırma Geliştirme Merkezi Başkan yardımcıları Çiğdem Bakırtaş ve Manolya Arslan katılmışlardır. Kurum Başkan Yardımcımız Sayın Lütfi Aydın kapanış konuşmasında Kurumsal Risk Yönetim sürecinin çok önemli olduğunu ve risklerin tespitinde görevli personelin eğitiminin yapılan çalışmaları oldukça olumlu etkileyeceğini belirterek eğitimcilere teşekkür belgesi takdim etmiş, katılımcılara başarılı çalışmalar temenni etmiştir.


Resim Galeri


Video Galeri