18 Temmuz 2022 Pazartesi BAŞKANLIK

SGK’da Bayramlaşma Töreni düzenlendi


SGK’da Bayramlaşma Töreni düzenlendi

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Cevdet Ceylan, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende Kurum yöneticilerinin ve personelinin bayramını kutladı.

SGK Başkanlık Binası Erdoğan Özen Konferans Salonunda gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Ceylan, ''Bayramlar birlik ve beraberliğin olduğu, sevincin paylaşıldığı, hastaların ziyaret edildiği, ihtiyaç sahiplerinin hatırlandığı önemli günlerdir. Ailelerimizle beraber sağlıklı, huzurlu nice bayramlar diliyorum'' dedi.

Ceylan, Kurum olarak yoğun bir dönem geçirdiklerini ifade ederek, ''Her dönem olduğu gibi yine yoğun bir dönem geçirdik. 3600 ek gösterge, emekli aylıkları ve asgari ücret ile ilgili olarak hem Türkiye Büyük Millet Meclisi hem de Bakanlığımız bünyesinde yoğun çalışmalarımız oldu. Kurum olarak vatandaş memnuniyetine yönelik çalışmalar yapmaya devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

SGK Başkanı Ceylan konuşmasının ardından Kurum personeli ile tek tek bayramlaştı. Törene, SGK Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, birim amirleri ve Kurum personeli katıldı.


Video Galeri