1 Temmuz 2024 Pazartesi BAŞKANLIK
A
a

SGK’da Uzman Yardımcılığı Temel Eğitim Programı Düzenlendi


SGK’da Uzman Yardımcılığı Temel Eğitim Programı Düzenlendi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi tarafından 1 Temmuz - 6 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan “Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcılığı Temel Eğitim Programı”nın açılışı gerçekleştirildi. 

SGK Erdoğan Özen Toplantı Salonu’nda yapılan açılışa SGK Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Ayhan Geylani ve sosyal güvenlik uzman yardımcıları katıldı.

Başkan Yardımcısı Aydin burada yaptığı konuşmasında, SGK’nın 7/24 kesintisiz, tüm vatandaşlara dokunan bir yapısının olduğunu hatırlatarak, SGK’nın çok büyük bir aile olduğunu dile getirdi.

Aydin, SGK’nın eğitim konusunda da diğer kamu kurumlarına bir rol model olduğunu belirterek, “Bu eğitimin gelecekteki çalışmalarınıza değer katacağını temenni ediyorum. Kamuya ilk adımınızı atmış olduğunuz bu görevin sizlere ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Aydin konuşmasının devamında, “Ülkemiz son yıllarda çok zor durumlardan geçti. Sel felaketi, asrın deprem felaketi ve bununla birlikte ekonomik zorluklar, etrafımızdaki savaşlar. Ülke olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde toplumun refahını üst seviyeye çıkarmak gece gündüz demeden çalışmaya devam ettik.” ifadelerini kullandı.

Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Ayhan Geylani konuşmasında ise uzmanlık kadrosunun SGK’ya çok değer katan bir kadro olduğu vurgulayarak, “Bu eğitim programımız sizin yetişmenize, iyi bir bürokrat olmanıza katkı sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.

Fotoğraf Galerisi
Belgeler