19 Nisan 2024 Cuma STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI

Strateji Geliştirme Başkanlığından Kamu Denetçiliği Eğitimi


Strateji Geliştirme Başkanlığından Kamu Denetçiliği Eğitimi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Strateji Geliştirme Başkanlığınca Merkez Teşkilatında görevli personele ‘’Kamu Denetçiliği Kurumu Uygulamaları Eğitimi’’ verildi.

2024 yılı hizmet içi eğitim planında yer alan Kamu Denetçiliği Uygulamaları Eğitimi SGK Başkanlık Binası Erdoğan Özen Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Stratejik Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanı Mustafa Duman eğitimin açılışında yaptığı konuşmasında; hizmetlerin etkili ve verimli şekilde yürütülmesinde, ekip uyumu ile eşgüdümün önemine değindi.  

Yönetim Hizmetleri ve Koordinasyon Şube Müdürü Nedim İleri tarafından verilen ve Merkez Teşkilatı birimlerinin personelinin katıldığı eğitimde, Kamu Denetçiliği Kurumundan gelen karar yazılarının türleri, Karar türü bazında yapılması gereken işlemlerin detayları, KDK işlemlerine ait istatistiki verilerin raporlaması, Kamu Denetçiliği Kurumunca Kurum Başkanlığımıza gönderilen KDK işlemlerinin 2014/3 no’lu Genelge çerçevesinde noksansız ve zamanında yapılması konusunda güncel bilgiler anlatıldı.


Resim Galeri


Video Galeri

#